Qompas

Qompas offers a job application and an assessment workshop in Dutch.

Qompas sollicitatietraining

Succesvol solliciteren begint met jezelf af te vragen wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Tijdens deze workshop van Qompas begin je dan ook met een grondige zelfanalyse. Aan de hand van interactieve oefeningen ontdek je wat jouw competenties zijn. Daarnaast leer je hoe je in jouw cv en sollicitatiebrief de match met de vacature en het bedrijf kunt maken. Je gaat bovendien actief aan de slag met een veelgebruikte recruitmenttechniek: de STAR-methode. Dit is een handige methode om jouw competenties makkelijk aan te tonen. Na deze workshop zul je op een andere manier over solliciteren nadenken en het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen!

Qompas assessment workshop

Een assessment is bedoeld om te kijken of jij over de competenties beschikt die nodig zijn voor het vervullen van deaangeboden functie. Middels een grondige zelfanalyse kun je je zelfkennis vergroten, waardoor je effectiever kuntopereren in diverse selectieronden. Tijdens deze interactieve assessment workshop van Qompas worden handvattenaangereikt om een beoordeling in een assessmentcenter voor te bereiden en wordt ingegaan op enkele assessmentoefeningen.Hoe ga je om met een rollenspel, postbaktest, gespreksimulatie en groepsdiscussie? Hoe bereid jeje voor op persoonlijkheids- en IQ-tests? De focus van de workshop ligt op de zelfanalyse als voorwaarde voor heteffectief opereren in een assessmentcenter.

Over Qompas

Qompas CarrièreStart helpt je bij het maken van een weloverwogen carrièrekeuze. Via uitgebreide presentaties en een overzicht van actuele startfuncties en evenementen kun je bekijken welke mogelijkheden jij als starter binnen verschillende organisaties hebt. Ook is het mogelijk om verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. De online SollicitatieTools helpen je optimaal voor te bereiden op alle onderdelen van het sollicitatieproces. Kijk voor meer informatie over Qompas en de SollicitatieTools op carrierestart.qompas.nl